A Miskolc-Lift Világa
Termékeink és szolgáltatásaink.
Fotógaléria
Nézze meg kiemelt munkáinkat!
Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot most!

Alternatív megoldások

Korlátlift

Korlátliftet vagy más néven lépcsőliftet a lépcső nyomvonalára lehet telepíteni. A pálya bonyolultsága nem jelenthet problémát, mivel a különböző típusokat bármilyen bonyolult pályára lehet adaptálni. A pálya lehet egyenes vonalú vagy kanyarodó, illetve a pálya vízszintessel bezárt szöge lehet állandó vagy változó is.

 

Olyan esetekre ajánljuk ezt a megoldást, mikor csupán egy lépcsőt kell áthidalni. A használhatóságtól függően két alapvető típus létezik Emelőlapos illetve Ülőszékes kivitel.

  • Emelőlapos korlátlift
    Az emelőlapos kivitelű korlátliftnél egy rámpa mozog, melyre könnyedén fel lehet hajtani a kerekesszékkel. Ha a korlátlift nincs használatban a rámpát fel lehet hajtani, így a lépcső közlekedést nem akadályozza. Kültéren és beltérben is egyaránt alkalmazható. Ezen kívül további opcionális kiegészítővel is felszerelhető.

    Olyan esetekre ajánljuk ezt a kivitelt, ahol az akadálymentesítés az elsődleges cél.

  • Ülőszékes korlátlift
    Az ülőszékes kivitelű korlátliftnél a rámpa helyett egy ülés mozog, melyre a mozgás során rá kell ülni. Ezen kívül a berendezés további opcionális kiegészítővel is felszerelhető.

    Olyan esetekre ajánljuk ezt a kivitelt, ahol az elsődleges cél az idős vagy nehezen mozgó emberek lépcső használat alóli tehermentesítése