A Miskolc-Lift Világa
Termékeink és szolgáltatásaink.
Fotógaléria
Nézze meg kiemelt munkáinkat!
Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot most!

Acélszerkezetű felvonóaknák

Amennyiben nem áll rendelkezésre megfelelő felvonóakna, vagy költségcsökkentés szükséges olyan esetekre ajánljuk az acélszerkezetű felvonóaknákat.

 

Ezek az acélszerkezetű aknák teljes mértékben a felvonók egyedi igénybevételei szerint vannak tervezve, és többféle kivitelben is készülhetnek.

 

 • Beltéri kivitel
  Az épületen belüli elhelyezés esetén az acélszerkezetű akna, a tűzállósági követelményt is figyelembe véve, gipszkarton borítással készül. A gipszkarton borítást később könnyedén lehet dekorálni az esztétikus megjelenés érdekében.

 • Kültéri kivitel
  Az épületen kívüli elhelyezés esetén az acélszerkezetű akna ki van téve a környezet viszontagságainak, ezért a burkolásnál kiemelt fontosságot kap az ellenállóság. Ezért a burkolás során a víz és a hőszigetelést is biztosítani kell.

 • Üveg burkolat
  Igazán látványos megoldást az üveg burkolat ad. A Panoráma fülke esetén, szinte elengedhetetlen az üvegezett felvonóakna, mivel a látvány így válik teljesé. Burkolásra csak speciális biztonsági üveglap használható.

  Keretes üvegezés

          Belső üvegezés esetén az üveglapok az oszlopok és a keresztgerendák közé kerülnek, tehát az üveget egy fém keret veszi körbe.     

  Pontmegfogatású üvegezés
          A pontmegfogatású üvegezés esetén az üveglapok az oszlopokra illetve a keresztgerendákra vannak erősítve, úgynevezett
          üvegfogókkal. Ebben az esetben az üveglapok ténylegesen körülveszik a felvonóaknát.

 • Egyéb borítás
  Amennyiben az előzőektől eltérő megoldásra van igény, az sem jelent problémát. Mivel a szabványos kereteken belül lényegében bármilyen speciális igényt meg tudunk valósítani.