A Miskolc-Lift Világa
Termékeink és szolgáltatásaink.
Fotógaléria
Nézze meg kiemelt munkáinkat!
Ajánlatkérés
Kérjen ajánlatot most!

Felvonó berendezések

Személyfelvonó \ Kialakítás

Az utasok lényegében a felvonó berendezésből csupán a fülkével és az akna illetve fülkeajtókkal érintkeznek, ezért lényeges hogy az, esztétikusan legyen kialakítva.

 • Standard kivitel
  A Standard fülkék és ajtók elsődleges célja, hogy ellássák a feladatukat. Ízléses kialakításúak, a borítás lehet szinterezett acél, rozsdamentes acél, illetve festett műanyag borítású.

  Olyan esetekre ajánljuk az ilyen fülkéket, ahol a költségek állnak a középpontban és nincs kiemelkedő prioritása a megjelenésnek, amikor elég egy egyszerű kivitel.

 • Exkluzív kivitel
  Egy intézményről vagy vállalatról az első benyomást az épületben elhelyezett fülke generálja. Fontos, hogy a felvonó fülke az elvárt arculatot sugallja.

  Olyan esetekre ajánljuk az ilyen fülkéket, ahol kiemelkedően fontos a megjelenés. Ahol már a felvonó fülkében szeretnék megmutatni, hogy nem akármilyen épületbe érkeztünk. Például, Irodaházakba, Hotelekbe, Luxusházakba, Intézmények központi épületébe, és olyan épületekbe ahol fontos a megjelenés.

 • Egyedi kivitel
  Cégünk képes teljesen egyedi fülke gyártására. Amennyiben rendelkezésre áll egy egyedi elképzelés, vagy szeretné a kedvenc Designerének látványvilágát, mi megvalósítjuk azt a látványterveik alapján.

  Olyan esetekre ajánljuk az egyedi kivitelt, amikor van kellő fantázia és kellő elkötelezettség arra, hogy egy egyedi megjelenést varázsoljon az adott épületnek.