JOGI NYILATKOZAT

A Miskolc-lift Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalunk megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 

  •  A Miskolc-lift Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit  bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Miskolc-lift Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – Ön ezen oldal kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • A Miskolc-lift Kft. weboldalának tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik- a Miskolc-lift Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
  • A Miskolc-lift Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalt bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Miskolc-lift Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
  • Mivel a Miskolc-lift Kft. nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a Miskolc-lift Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a Miskolc-lift Kft. honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.
  • Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben  vagy weboldalainkon keresztül), Ön kijelenti, hogy az nem esik sem szerzői sem egyéb jogvédelem alá, elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a Miskolc-lift Kft. azt közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Elismeri, és egyben tudomásul veszi, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatosan bármely a Miskolc-lift Kft-t ért kárért felelőséggel tartozik, s vállalja, amennyiben harmadik fél igényt érvényesít a Miskolc-lift Kft-vel szemben, úgy hozzá járul, hogy az ezen eljárásból a Miskolc-lift Kft-t terhelő marasztalási összeget megtéríti a Miskolc-lift Kft felé. Kijelenti, hogy az átadott anyaggal kapcsolatosan a Miskolc-lift Kft-vel szemben marasztalását lehetővé tevő eljárást nem indít, igényt vele szemben nem érvényesít.